Vila a fost construită pentru un cuplu și cei trei copii ai lor și a trebuit să ofere un echilibru între două stiluri de viață diferite care implică confortul și profesionalismul familiei, combinate cu întâlniri prietenoase. Casa se află pe o suprafață de 1000 de metri pătrați și a fost organizată pe două niveluri.

 

Nivelul inferior conține principala zonă socială. O bucătărie în plan deschis împarte spațiul cu o zonă de luat masa și un spațiu de locuit conectat direct la exterior. Pivnița și garajul fac parte, de asemenea, din acest volum.

 

O bucătărie albă minimalistă cu o insulă elegantă ocupă spațiul cel mai apropiat de ușile glisante care duc spre o terasă. În fața insulei de bucătărie este o masă lungă de 4 metri, creată folosind plăci din lemn recuperat.

 

Restul planului deschis reprezintă un spațiu de lounge spațios și primitor definit de o canapea secțională Bend tapițată cu țesătură gri. Compoziția modulară se coordonează bine cu peretele negru de accent din spatele său și completează decorul neutru.

 

Nivelul superior este încadrat de o terasă spațioasă construită din lemn de tec. Oferă vedere atât la grădină, cât și la cartier. Aici sus există o cameră de familie minunată, decorată cu tonuri de alb și negru, cu ferestre panoramice cu înălțime completă și uși glisante cu acces la terasă.