Din stradă nu se vede absolut nimic în interiorul acestei case. Trei blocuri mari de beton încadrează o intrare mică, creând o fațadă complet închisă. Cu toate acestea, în partea din spate a lucrurilor sunt foarte diferite. Studio Querkopf Architekten au fost foarte specifice în ceea ce privește designul lor, dorind să dea acestei vile moderne aspectul unei sculpturi mari din piatră, perfect sincronizată cu împrejurimile sale. Această casă de beton unică este situată în Rosengarten, Germania și a fost finalizată recent la începutul acestui an.

Partea din spate a casei se deschide spre exterior și îmbrățișează pe deplin priveliștile

Ca regulă generală, acest proiect reinterpretează o mulțime de idei clasice și detalii de design și se concentrează foarte mult pe comuniunea dintre arhitectură și peisaj. Casa are două etaje și are un fel de plan de etaj în formă de L, care formează acest spațiu de terasă în aer liber, adăpostit de vânt și de priveliști nedorite.

Deschiderile mari și suprafețele de sticlă deschid spațiile interne spre grădină, zona piscinei și pădure, permițând în același timp lumină naturală în interior. Cele două etaje contrastează constant unul cu celălalt și acest lucru se reflectă în arhitectura unică a casei, care este reprezentativă pentru stilul ei ciudat.