Această casă de vacanță este izbitoare și unică, la fel ca toate celelalte proiecte dezvoltate de Artadi Arquitectos. Practica din Peru este cunoscută pentru proiectele sale contemporane și proiectele îndrăznețe. Acesta a fost finalizat recent și reflectă aceeași pasiune și originalitate remarcabilă ca întotdeauna. Aceasta este o casă pe plajă situată în Las Palmeras, la sud de orașul Lima.

Este o casă de vacanță pe malul oceanului, care oferă o combinație neobișnuită și izbitoare de materiale și stiluri. Casa este organizată pe trei niveluri, iar parterul și parțial primul nivel par a fi învelite și cuprinse într-o cochilie de piatră. Este ca un zid care acoperă clădirea. Aceasta a fost o încercare de a face casa să se integreze în mod natural în împrejurimi, concentrându-se asupra mediului și a caracteristicilor sale naturale.

În general, casa este simplă și are un nivel de complexitate redus. Se compune dintr-o serie de blocuri care se intersectează, care treptat devin mai expuse. Ele diferențiază casa de restul casei de pe plajă și de plaja însăși. Nivelul solului este ascuns, al doilea este parțial expus, în timp ce al treilea este complet acolo.

Casa este ca un mister care se dezvăluie treptat. Este o combinație neobișnuită de niveluri și materiale, dar din punct de vedere vizual este o combinație izbitoare care permite casei să se integreze în peisaj și să o îndepărteze de plajă. De asemenea, ajută la stabilirea unei conexiuni între spațiile interioare și cele exterioare.