Acest loc drăguț este un mic apartament cu un dormitor care, în ciuda dimensiunilor sale mici, este o casă foarte veselă. Apartamentul îi aparține lui Gianluca și prietenei sale italiene Chiara și este chiar prima lor casă. Amândoi închiriază apartamentul și au încercat din răsputeri să-l facă cât mai confortabil și primitor.

Apartamentul este în Italia și are un interior luminos și modern. Este o casă mică, dar este plină de viață și pare o primă casă perfectă pentru un cuplu singur. Acest minunat apartament cu un dormitor este plin de culori vii, iar cuplul a profitat la maximum de spațiu adăugând o mulțime de atingeri personalizate. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-au făcut pentru a face apartamentul atât de primitor și luminos.

Apartamentul are o bucătărie cu galerie care combină spațiul deschis cu unitățile de perete. În acest fel, camera este aerisită și lumina naturală intră liber în interior. Cuplul a dat în judecată și plante pentru a da viață acestei case. De asemenea, au folosit culoarea într-un mod creativ și au optat pentru galben pentru mobilierul sufrageriei, o alegere drăguță care ajută și la crearea unui interior însorit. Galbenul este, de asemenea, o culoare foarte energică. Cuplul a găsit, de asemenea, un mod de a-și amesteca preferințele și stilurile. Prin urmare, au combinat elemente moderne și vintage cu o tendință spre modern