Robert Gurney Architect a renovat apartamentul Watergate. Acest apartament modern cu un dormitor este situat în complexul Watergate, în Washington DC, SUA. Clădirea a fost proiectată de arhitectul italian Luigi Moretti și este considerată una dintre cele mai dorite adrese din Washington.

 

Situată la etajul al paisprezecelea al clădirii, această casă contemporană a fost complet renovată, începând cu pardoseala care a fost îndepărtată până la placa de beton. După cum doreau clienții, apartamentul a fost conceput ca o casă cu spații de locuit deschise și vederi superbe de-a lungul râului Potomac. Arhitectul a folosit o paletă extinsă de materiale pentru a-i oferi un aspect subtil și rafinat, care vă va atrage atenția.

 

Apartamentul de 1.250 de metri pătrați este un loc minunat pentru a-ți începe viața. Cu tonuri blânde și neutre în întregul loc, arhitectul a reușit să creeze senzația unui spațiu luminos și aerisit. Mai mult, ferestrele imense vă permit să vă bucurați de tonuri de lumină naturală și de priveliști spectaculoase. De asemenea, prezintă un contrast între mobilierul modern alb și negru, ceea ce îi conferă caracter. Acest apartament elegant are aparate de lux, de ultimă generație și un raft de vin interesant.

 

Minunatul apartament Watergate este casa perfectă. Este un loc elegant, care are multe de oferit. Acest apartament este un sanctuar în care să vă retrageți și o dorință împlinită.