În ultima vreme ne-am îndrăgostit din ce în ce mai mult de apartamentul la mansardă și cu un motiv întemeiat. Apartamentele mansardate sunt extrem de fermecătoare. Pe lângă principalele caracteristici care le descriu ca un tip de spațiu, fiecare are și propriile sale particularități care le fac speciale. Acest apartament, de exemplu, are cu siguranță câteva calități interesante care merită să fie admirate.

 

Chiar dacă nu este tocmai plăcut să te afli sub partea inferioară a acoperișului, tocmai acest detaliu face apartamentul mansardă atât de frumos și de fermecător. Acoperișul înclinat face camera să se simtă confortabilă chiar și fără alte detalii de decor. În plus, sunt perfecte pentru a adăuga luminatoare. A avea un luminator deasupra patului vă permite să admirați cerul, stelele sau să urmăriți căderea ploii în timp ce vă relaxați și adormiți.

 

În cazul acestui apartament special la mansardă, există multe caracteristici frumoase de luat în considerare. În primul rând, decorul este simplu, dar acest lucru nu îl face mai puțin special. Această simplitate în combinație cu paleta de culori deschise și luminoase face camerele să se simtă mai mari și mai aerisite. Ce este, de asemenea, frumos este combinația de culori utilizate pentru decor.

 

Combo-ul alb-negru este întotdeauna elegant, dar aici a fost folosit și pentru a adăuga o notă modernă apartamentului. Observați că contrastul dintre acești neutri este, de asemenea, diminuat de nuanțele de gri. Modelele distrag atenția de la culorile reale, creând în același timp puncte focale. A fost o alegere inteligentă de culori pentru acest apartament la mansardă destul de mic. Pardoseala din parchet de stejar creează continuitate în toate camerele și, de asemenea, adaugă căldură decorului. Toate camerele se bazează pe aceleași elemente principale de decor, dar au și fiecare accesorii care le fac să iasă în evidență și care le conferă caracter.