Astăzi am dori să vă prezentăm un apartament de lux în clădirea Piper. Situată în zona luxoasă din Parson’s Green, Londra, Anglia, această clădire modernă a fost reproiectată de cabinetul londonez Seth Stein Architects. Construit în anii 1950 de North Thames Gas Board, această proprietate contemporană oferă rezidenților astăzi parcare sub acoperire, concierge și club de sănătate.

 

Acest apartament minunat este un exemplu izbitor de viață în plan deschis în cele mai bune condiții. Arhitectul a reușit să creeze o casă practică și sofisticată îmbrățișând în același timp natura industrială a clădirii. Apartamentul se extinde pe o suprafață interioară de peste 2.200 mp, dintre care majoritatea beneficiază de tavane expuse la înălțime dublă. Mai mult, apartamentul luxos are, de asemenea, o vedere splendidă asupra râului Tamisa de la balconul privat orientat spre sud-vest.

 

Această proprietate superbă are ferestre imense care scaldă casa în lumină naturală. Coloana vertebrală a locului este o bancă de calcar centilevered, care se întinde de-a lungul lungimii apartamentului, subliniind natura liniară. Prezintă, de asemenea, mezanin și unul dintre ele găzduiește un spațiu de birouri, facilitând o viață de lucru flexibilă. Mai mult, acest apartament contemporan din Londra este pe piață la 1.050.000 GBP prin Urban Spaces. Tu ce crezi?